Creație și șah la Timișoara – Știrile Qub

Dată

Prima ediție a maratonului de scriere creativă, „MaraText”, organizat de Biblioteca Județeană Timiș “Sorin Titel”, a fost organizat la Timișoara. Tinerii au fost provocați să scrie despre fețele și măștile viitorului. Maratonul a fost gândit ca la șah, fiind organizate chiar și partide din acest joc. Evenimentul s-a desfășurat marți, 8 iunie, la Bastionul Maria Theresia din Timișoara. Elevi de la mai multe licee din Timișoara și-au demonstrat talentele în cadrul acestui eveniment.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru