Creație și șah la Timișoara – Știrile Qub

Dată

Prima ediție a maratonului de scriere creativă, „MaraText”, organizat de Biblioteca Județeană Timiș “Sorin Titel”, a fost organizat la Timișoara. Tinerii au fost provocați să scrie despre fețele și măștile viitorului. Maratonul a fost gândit ca la șah, fiind organizate chiar și partide din acest joc. Evenimentul s-a desfășurat marți, 8 iunie, la Bastionul Maria Theresia din Timișoara. Elevi de la mai multe licee din Timișoara și-au demonstrat talentele în cadrul acestui eveniment.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru