Consultare națională pentru școala online

Dată

Consiliul Național al Elevilor își propune să realizeze o consultare națională pe tema școlii online pentru a afla ce easșteptări au elevii de la noul an școlar. Printre altele, elevii sunt consultați cu privire la măsura în care au reușit să asimileze materia pe parcursul orelor online, care au fost cele mai dificultăți cu care s-au confruntat în timpul școlii online, măsura în care a fost parcursă materia școlară, dar și utilitatea orelor de pregătire suplimentară. În urma consultării elevilor, ar urma să fie redactate și înaintate Ministerului Educației o serie de propuneri referitoare la viitorul an școlar.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru