Conferință internațională la Buziaș – Știrile Qub

Dată

Conferința internațională “Implicarea capitalului privat în dezvoltarea comunităților locale” de la Buziaș va avea loc în perioada 27-28 mai. Evenimentul se doreşte o oportunitate unică de a pune la aceeași masă proiectele comunităților locale, capitalul privat și specialiști în achiziții publice și finanțări nerambursabile, când toate economiile se pregătesc de relansare. Conferința își propune să ofere participanților o privire de ansamblu, un tablou al modalităților de finanțare din alte surse a proiectelor de investiții și ale serviciilor în interesul comunității cât și studii de caz, modalități concrete de acțiune pentru implicarea capitalului privat în dezvoltarea comunităților locale. Vor ţine prelegeri: Alina Gorghiu, Gheorghe Falcă, Marilen Pirtea, Alin Nica, Emil Boc, Ilie Bolojan, Ovidiu Adrian Teban, David Baxter și alții.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru