Conferință internațională la Buziaș – Știrile Qub

Dată

Conferința internațională “Implicarea capitalului privat în dezvoltarea comunităților locale” de la Buziaș va avea loc în perioada 27-28 mai. Evenimentul se doreşte o oportunitate unică de a pune la aceeași masă proiectele comunităților locale, capitalul privat și specialiști în achiziții publice și finanțări nerambursabile, când toate economiile se pregătesc de relansare. Conferința își propune să ofere participanților o privire de ansamblu, un tablou al modalităților de finanțare din alte surse a proiectelor de investiții și ale serviciilor în interesul comunității cât și studii de caz, modalități concrete de acțiune pentru implicarea capitalului privat în dezvoltarea comunităților locale. Vor ţine prelegeri: Alina Gorghiu, Gheorghe Falcă, Marilen Pirtea, Alin Nica, Emil Boc, Ilie Bolojan, Ovidiu Adrian Teban, David Baxter și alții.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Primele rezultate ale concursului de titularizare

Primele rezultate ale concursului de titularizare în învăţământul preuniversitar se afişează astăzi, 27 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare

Sănătate & Sport

Masca de protecție rămâne obligatorie

Purtarea măştii de protecţie va rămâne obligatorie în spaţiile închise şi după 1 august, dată de la care ar urma ca România să treacă la o nouă etapă de relaxare a restricţiilor.

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Cetățenia română obținută prin mijloace electronice, Cât au lucrat românii în pandemie, Cardul de sănătate european, pentru călătorii, Un nou val de caniculă va cuprinde România.

MozaiQub

Povești din spatele orașelor – MozaiQub

După călătoria sa în Novi Sad și Rijeka, expoziția „Stories Behind Cities” își încheie drumul luna aceasta în al treilea oraș Capitală Europeană a Culturii – Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru