Concursul pentru directorii de școli

Dată

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de director din școli va debuta în 14 septembrie 2021 în toate unitățile de învățământ, a anunțat Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației. Cei ce doresc să devină directori de școli vor depune un dosar în format online și vor avea două probe: una scrisă și cea de interviu. Proba scrisă va avea loc în 15 octombrie, urmând ca deciziile de numire să apară înainte de Crăciun. Conform noii reglementări, aproape 10.000 de mandate de directori și directori adjuncți vor expira în luna august.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru