Concursul pentru directorii de școli

Dată

Concursul pentru ocuparea funcțiilor de director din școli va debuta în 14 septembrie 2021 în toate unitățile de învățământ, a anunțat Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației. Cei ce doresc să devină directori de școli vor depune un dosar în format online și vor avea două probe: una scrisă și cea de interviu. Proba scrisă va avea loc în 15 octombrie, urmând ca deciziile de numire să apară înainte de Crăciun. Conform noii reglementări, aproape 10.000 de mandate de directori și directori adjuncți vor expira în luna august.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru