Concurs și pentru profesori

Dată

Concursul pentru posturile de directori de școli care va avea prima etapă în 27 iulie este deschis și pentru profesorii care nu au calitatea de expert în management educaţional. Ei trebuie să aibă diplomă de licenţă sau atestat de echivalare, să promoveze examenul de definitivat şi să aibă cel puţin cinci ani vechime în învăţământ. O altă condiție pentru cei care rămân în concurs după examenul scris, pentru participarea la proba de interviu, este să obțină minimum nota 7 la proba scrisă. Pentru ocuparea funcțiilor de îndrumare și control din inspectoratele școlare, candidații trebuie să fie membri ai Corpului național de experți în management educațional sau dacă nu fac parte din acest organism, să fie titulari și să aibă gradul I sau II. Tinerii din învăţământul preuniversitar sunt încurajaţi să ocupe funcţii de director şi director adjunct în şcoli şi grădiniţe.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru