Concurs și pentru profesori

Dată

Concursul pentru posturile de directori de școli care va avea prima etapă în 27 iulie este deschis și pentru profesorii care nu au calitatea de expert în management educaţional. Ei trebuie să aibă diplomă de licenţă sau atestat de echivalare, să promoveze examenul de definitivat şi să aibă cel puţin cinci ani vechime în învăţământ. O altă condiție pentru cei care rămân în concurs după examenul scris, pentru participarea la proba de interviu, este să obțină minimum nota 7 la proba scrisă. Pentru ocuparea funcțiilor de îndrumare și control din inspectoratele școlare, candidații trebuie să fie membri ai Corpului național de experți în management educațional sau dacă nu fac parte din acest organism, să fie titulari și să aibă gradul I sau II. Tinerii din învăţământul preuniversitar sunt încurajaţi să ocupe funcţii de director şi director adjunct în şcoli şi grădiniţe.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Externe

Noi condiții de călătorie în Germania

Autorităţile germane au revizuit condiţiile de intrare în Germania.

Actualitate

Jurnalul Qub – 30 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Fără restricții în Bulgaria, Prețurile terenurilor continuă să crească, Tulpina Delta, în Timiș, Părinții sociali, la mare căutare, Lista statelor cu risc epidemiologic, actualizată.

MozaiQub

Dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara – MozaiQub

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, al treilea aeroport din România raportat la numărul de pasageri, poartă numele inventatorului român, născut în Timiș din anul 2003.

QubArena

Fotografia și natura umană – QubArena

Arta și natura umană stau la baza expoziției „Stereotip”, concepută de artiștii vizuali Oscar Iustin și Alice Miracole, găzduită de Centrul Multifuncțional Bastion din Timişoara, de joi, 5 august , de la ora 18:30, până în data de 19 august.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru