Concurs pentru regizori și scenografi

Dată

Concursul de proiecte pentru tineri regizori și scenografi români a ajuns la a XI-a ediție anul acesta. Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova își dorește să sprijine școala românească de regie și scenografie și să propună noi nume, concepte și viziuni. Regizorii și scenografii care își doresc să participe la concurs trebuie să fie absolvenți de studii superioare în regie sau scenografie de teatru și să nu aibă peste 35 de ani. Textul proiectului trebuie să fie inspirat din dramaturgia românească cu maximum opt personaje și să fie în limba română. Proiectele pot fi depuse până în 10 decembrie 2021. Proiectul câștigător va fi pus în scenă la sala studio „Ion Sîrbu” din cadrul Teatrului Național din Craiova.

sursă foto: www.igloo.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru