Concurs pentru regizori și scenografi

Dată

Concursul de proiecte pentru tineri regizori și scenografi români a ajuns la a XI-a ediție anul acesta. Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova își dorește să sprijine școala românească de regie și scenografie și să propună noi nume, concepte și viziuni. Regizorii și scenografii care își doresc să participe la concurs trebuie să fie absolvenți de studii superioare în regie sau scenografie de teatru și să nu aibă peste 35 de ani. Textul proiectului trebuie să fie inspirat din dramaturgia românească cu maximum opt personaje și să fie în limba română. Proiectele pot fi depuse până în 10 decembrie 2021. Proiectul câștigător va fi pus în scenă la sala studio „Ion Sîrbu” din cadrul Teatrului Național din Craiova.

sursă foto: www.igloo.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Vox

O proteină umană ar putea vindeca alergiile și astmul – VoxQub

O proteină care ar putea combate astmul şi anafilaxia, a fost descoperită de către cercetătorii de la Universitatea Națională din Australia.

Actualitate

Pandemia la zi

153 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.033 de cazuri, dintre acestea 1.047.682 de persoane au fost declarate vindecate.

Evenimente

Ziua mondială împotriva traficului de persoane

În fiecare an, în data de 30 iulie este marcată Ziua mondială împotriva traficului de persoane.

Sănătate & Sport

Tulpina Delta, în Timiș

Primul caz de infecție cu varianta Delta a virusului S

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru