Concurs național pentru promovarea drepturilor copiilor

Dată

Elevii din ciclul gimnazial și liceal pasionați de drepturile copilului, legile și modul în care acestea sunt înțelese de către copii, cărora le plac provocările și care se exprimă prin intermediul artelor vizuale, sunt invitați să participe la ediția 2021 a concursului național ”Drepturile Copilului”, organizat de Salvați Copiii. Elevii sunt încurajați să fie creativi și să creeze digitală, animație, 3D, artă grafică, ilustrație și benzi desenate, afișe, postere, clip video ori mini-vloguri. Înscrierea în concurs a materialelor se face până în 13 iunie, iar între 22 și 25 iunie, vor fi anunțați câștigătorii fiecărei categorii.
Elevii pot avea un cadru didactic coordonator, cu rolul de a ghida și sprijini activitatea copiilor fără a se implica direct în conceperea materialelor. Concursul național ”Drepturile Copilului” este o inițiativă lansată de Organizația Salvați Copiii în cadrul programului ”Și noi avem drepturi!”, program derulat în parteneriat cu Ministerul Educației. Regulamentul complet al concursului poate fi consultat pe site-ul www.salvaticopiii.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru