Concurs național pentru promovarea drepturilor copiilor

Dată

Elevii din ciclul gimnazial și liceal pasionați de drepturile copilului, legile și modul în care acestea sunt înțelese de către copii, cărora le plac provocările și care se exprimă prin intermediul artelor vizuale, sunt invitați să participe la ediția 2021 a concursului național ”Drepturile Copilului”, organizat de Salvați Copiii. Elevii sunt încurajați să fie creativi și să creeze digitală, animație, 3D, artă grafică, ilustrație și benzi desenate, afișe, postere, clip video ori mini-vloguri. Înscrierea în concurs a materialelor se face până în 13 iunie, iar între 22 și 25 iunie, vor fi anunțați câștigătorii fiecărei categorii.
Elevii pot avea un cadru didactic coordonator, cu rolul de a ghida și sprijini activitatea copiilor fără a se implica direct în conceperea materialelor. Concursul național ”Drepturile Copilului” este o inițiativă lansată de Organizația Salvați Copiii în cadrul programului ”Și noi avem drepturi!”, program derulat în parteneriat cu Ministerul Educației. Regulamentul complet al concursului poate fi consultat pe site-ul www.salvaticopiii.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru