Concurs de eseuri – Știrile Qub

Dată

Asociația pentru Democrație Educație Respect implementează proiectul „200 de ani de la Revoluția lui Tudor Vladimirescu”. Până în 15 iunie vor avea loc două activități destinate liceenilor. Este vorba de un Concurs de eseuri online cu tematica care poartă și numele proiectului. Cea dea doua activitate este un seminar interactiv desfășurat în sălile de curs ale liceelor. . Beneficiari direcți ai proiectului sunt aproximativ 150 de elevi din clasele XI – XII de la licee din Târgu Jiu. Scopul proiectului este promovarea valorilor patriotice în rândul liceenilor prin metode non-formale.

Principalele obiective urmărite sunt creșterea interesului elevilor pentru istoria românilor, respectarea și promovarea valorilor naționale, dar și stimularea sentimentului de prețuire a trecutului glorios al poporului român.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru