Concurs de eseuri – Știrile Qub

Dată

Asociația pentru Democrație Educație Respect implementează proiectul „200 de ani de la Revoluția lui Tudor Vladimirescu”. Până în 15 iunie vor avea loc două activități destinate liceenilor. Este vorba de un Concurs de eseuri online cu tematica care poartă și numele proiectului. Cea dea doua activitate este un seminar interactiv desfășurat în sălile de curs ale liceelor. . Beneficiari direcți ai proiectului sunt aproximativ 150 de elevi din clasele XI – XII de la licee din Târgu Jiu. Scopul proiectului este promovarea valorilor patriotice în rândul liceenilor prin metode non-formale.

Principalele obiective urmărite sunt creșterea interesului elevilor pentru istoria românilor, respectarea și promovarea valorilor naționale, dar și stimularea sentimentului de prețuire a trecutului glorios al poporului român.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru