Concurs de eseuri – Știrile Qub

Dată

Asociația pentru Democrație Educație Respect implementează proiectul „200 de ani de la Revoluția lui Tudor Vladimirescu”. Până în 15 iunie vor avea loc două activități destinate liceenilor. Este vorba de un Concurs de eseuri online cu tematica care poartă și numele proiectului. Cea dea doua activitate este un seminar interactiv desfășurat în sălile de curs ale liceelor. . Beneficiari direcți ai proiectului sunt aproximativ 150 de elevi din clasele XI – XII de la licee din Târgu Jiu. Scopul proiectului este promovarea valorilor patriotice în rândul liceenilor prin metode non-formale.

Principalele obiective urmărite sunt creșterea interesului elevilor pentru istoria românilor, respectarea și promovarea valorilor naționale, dar și stimularea sentimentului de prețuire a trecutului glorios al poporului român.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru