Concurs de artă pentru copii

Dată

Copiii vor putea desena, picta sau scrie povești despre Muzeul de Artă din Timișoara sau un obiect din muzeu în cadrul unui concurs organizat în cadrul evenimentului „Zilele Județului Timiș”. Concursul cu tema „mnArTimiș – Joc de imaginație” se adresează copiilor cu vârste între 5 și 15 ani și este împărțit pe două secțiuni. Copiii cu vârste între 5 și 10 ani vor putea desena sau scrie povești, iar cei cu vârste între 11 și 15 ani vor putea picta sau scrie comuneri. Lucrările pot fi depuse fizic sau online până în 26 iulie, la ora 12:00, iar a doua zi va avea loc vernisajul expoziției și festivitatea de premiere cu lucrările copiilor. Lucrările participante vor fi prezente în expoziție, dar și pe paginile online ale muzeului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru