Concurs de artă pentru copii

Dată

Copiii vor putea desena, picta sau scrie povești despre Muzeul de Artă din Timișoara sau un obiect din muzeu în cadrul unui concurs organizat în cadrul evenimentului „Zilele Județului Timiș”. Concursul cu tema „mnArTimiș – Joc de imaginație” se adresează copiilor cu vârste între 5 și 15 ani și este împărțit pe două secțiuni. Copiii cu vârste între 5 și 10 ani vor putea desena sau scrie povești, iar cei cu vârste între 11 și 15 ani vor putea picta sau scrie comuneri. Lucrările pot fi depuse fizic sau online până în 26 iulie, la ora 12:00, iar a doua zi va avea loc vernisajul expoziției și festivitatea de premiere cu lucrările copiilor. Lucrările participante vor fi prezente în expoziție, dar și pe paginile online ale muzeului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru