Concurs de artă pentru copii

Dată

Copiii vor putea desena, picta sau scrie povești despre Muzeul de Artă din Timișoara sau un obiect din muzeu în cadrul unui concurs organizat în cadrul evenimentului „Zilele Județului Timiș”. Concursul cu tema „mnArTimiș – Joc de imaginație” se adresează copiilor cu vârste între 5 și 15 ani și este împărțit pe două secțiuni. Copiii cu vârste între 5 și 10 ani vor putea desena sau scrie povești, iar cei cu vârste între 11 și 15 ani vor putea picta sau scrie comuneri. Lucrările pot fi depuse fizic sau online până în 26 iulie, la ora 12:00, iar a doua zi va avea loc vernisajul expoziției și festivitatea de premiere cu lucrările copiilor. Lucrările participante vor fi prezente în expoziție, dar și pe paginile online ale muzeului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru