Concurs de artă pentru copii

Dată

Copiii vor putea desena, picta sau scrie povești despre Muzeul de Artă din Timișoara sau un obiect din muzeu în cadrul unui concurs organizat în cadrul evenimentului „Zilele Județului Timiș”. Concursul cu tema „mnArTimiș – Joc de imaginație” se adresează copiilor cu vârste între 5 și 15 ani și este împărțit pe două secțiuni. Copiii cu vârste între 5 și 10 ani vor putea desena sau scrie povești, iar cei cu vârste între 11 și 15 ani vor putea picta sau scrie comuneri. Lucrările pot fi depuse fizic sau online până în 26 iulie, la ora 12:00, iar a doua zi va avea loc vernisajul expoziției și festivitatea de premiere cu lucrările copiilor. Lucrările participante vor fi prezente în expoziție, dar și pe paginile online ale muzeului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru