Comasarea a trei licee din Arad anulată

Dată

Liceele „Aurel Vlaicu”, „Henri Coandă” şi cel de Construcții și Protecția Mediului din Arad nu vor mai fi comasate. Hotărârea luată de Consiliu Local Municipal în 21 ianuarie 2021 prevedea comasarea acestora și înființarea liceului „Electromecanic de Construcții și Protecția Mediului” Arad. Consiliul Profesoral al liceelor „Aurel Vlaicu” și „Henri Coandă” au solicitat revocarea punctelor 1 și 2 ale Hotărârii de Consiliu prin care au cerut anularea fuziunii celor trei licee. Decizia de anulare a hotărârii a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Arad care a avut loc miercuri, 18 august.

sursa foto: viata-libera.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru