Comasarea a trei licee din Arad anulată

Dată

Liceele „Aurel Vlaicu”, „Henri Coandă” şi cel de Construcții și Protecția Mediului din Arad nu vor mai fi comasate. Hotărârea luată de Consiliu Local Municipal în 21 ianuarie 2021 prevedea comasarea acestora și înființarea liceului „Electromecanic de Construcții și Protecția Mediului” Arad. Consiliul Profesoral al liceelor „Aurel Vlaicu” și „Henri Coandă” au solicitat revocarea punctelor 1 și 2 ale Hotărârii de Consiliu prin care au cerut anularea fuziunii celor trei licee. Decizia de anulare a hotărârii a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Local Municipal Arad care a avut loc miercuri, 18 august.

sursa foto: viata-libera.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru