Colegiul „Buzeşti”, predare în regim hibrid

Dată

O clasă de liceu de la Colegiul Național ”Frații Buzești” din Craiova, a intrat în sistem de predare hibrid.
Șapte elevi vin fizic la școală și 23 învață online, în urma decizia luate după aparția unui caz de Covid 19 în clasa respectivă.
Orele în sistem hibrid se desfășoară prin folosirea camerelor video care au fost achiziționate în pandemie special pentru orele de curs online, elevii de acasă participând la lecţii în acelaşi timp cu cei care se află în clasă, potrivit managerului colegiului.
Conform declaraţiilor directorului Colegiului Național ”Frații Buzești”, Ileana Didu, în momentul de faţă există cinci table interactive la nivelul școlii şi încă două în laboratoarele de informatică, care nu pot fi folosite însă pentru predarea în sistem hibrid. Se va demara astfel un proiect prin care se vor achiziționa 80 de table interactive dar și laptop-uri.
Cât privește organizarea centrelor de vaccinare în școli, directorul colegiului a precizat că nu se va organiza un centru în unitatea de învăţământ, dar cei interesați de vaccinare vor avea această posibilitate în proximitate, la centrul de vaccinare deschis la Sala Polivalentă.

sursă foto: estv.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 25 octombrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Ajutor de încălzire, Craiovenii vor avea căldură, Noi focare de pestă porcină

QubArena

Rămân timișorenii fără apă caldă și căldură?

Rămân timișorenii fără apă caldă și căldură?

Cultură & Culte & Educație

Zilele Carierei la Poltehnica Timișoara, online

Noua ediție a evenimentului Zilele Carierei se desfășoară online în acest an.

Cultură & Culte & Educație

NeoNlitic la Casa Artelor din Timișoara

Cea de-a treia ediție a NeoNlitic va fi prezentă la Casa Artelor din Timișoara, până pe 31 octombrie. Programul de vizionare este de marți până duminică, între orele 13:00 – 18:00.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru