Colegiul „Buzeşti”, predare în regim hibrid

Dată

O clasă de liceu de la Colegiul Național ”Frații Buzești” din Craiova, a intrat în sistem de predare hibrid.
Șapte elevi vin fizic la școală și 23 învață online, în urma decizia luate după aparția unui caz de Covid 19 în clasa respectivă.
Orele în sistem hibrid se desfășoară prin folosirea camerelor video care au fost achiziționate în pandemie special pentru orele de curs online, elevii de acasă participând la lecţii în acelaşi timp cu cei care se află în clasă, potrivit managerului colegiului.
Conform declaraţiilor directorului Colegiului Național ”Frații Buzești”, Ileana Didu, în momentul de faţă există cinci table interactive la nivelul școlii şi încă două în laboratoarele de informatică, care nu pot fi folosite însă pentru predarea în sistem hibrid. Se va demara astfel un proiect prin care se vor achiziționa 80 de table interactive dar și laptop-uri.
Cât privește organizarea centrelor de vaccinare în școli, directorul colegiului a precizat că nu se va organiza un centru în unitatea de învăţământ, dar cei interesați de vaccinare vor avea această posibilitate în proximitate, la centrul de vaccinare deschis la Sala Polivalentă.

sursă foto: estv.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru