Colaborări între facultăți

Dată

Universitatea bucureșteană „Bucharest International School of Management” colaborează cu „Abertay University” din Marea Britanie pentru lansarea a trei programe de licenţă cu model şi acreditare britanică. Lansarea programelor va începe chiar din această toamnă. În septembrie. Beneficiile universității din România sunt programa de studii similară cu cea oferită de universitatea din Marea Britanie, şi taxe de şcolarizare mai mici cu peste 50%. Profesorii vor fi cadre academice internaţionale şi profesionişti din management, iar diploma de licenţă este emisă direct de universitatea engleză. În ultimii 5 ani, în România au fost deschise peste cinci programe de licenţă cu model internaţional.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Legislație & Ordine & Apărare

Candidații pentru posturile de poliție au nevoie de certificat verde

Candidaţii la toate concursurile organizate de Poliția Română trebuie să fie vaccinați.

Politică & Administrație

Un nou pod pietonal peste Bega

Un nou pod pietonal peste Bega, în dreptul Universităţii de Vest, dar şi reabilitarea pasarelei Gelu-Crizantemelor, sunt cele două proiecte pe care Primăria Timișoara vrea să le demareze cu bani din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Politică & Administrație

E.ON oprește gazul pentru Colterm

E.ON le va opri furnizarea cu gaz începând de luni, 25 octombrie.

Actualitate

E.ON oprește gazul pentru Colterm

Timișorenii vor rămâne în frig. La două zile după anunțarea insolvenței pentru Colterm, E.ON le va opri furnizarea cu gaz începând de luni, 25 octombrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru