Colaborări între facultăți

Dată

Universitatea bucureșteană „Bucharest International School of Management” colaborează cu „Abertay University” din Marea Britanie pentru lansarea a trei programe de licenţă cu model şi acreditare britanică. Lansarea programelor va începe chiar din această toamnă. În septembrie. Beneficiile universității din România sunt programa de studii similară cu cea oferită de universitatea din Marea Britanie, şi taxe de şcolarizare mai mici cu peste 50%. Profesorii vor fi cadre academice internaţionale şi profesionişti din management, iar diploma de licenţă este emisă direct de universitatea engleză. În ultimii 5 ani, în România au fost deschise peste cinci programe de licenţă cu model internaţional.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru