Centru multifuncțional pentru copii

Dată

Primăria Timișoara caută un constructor pentru viitorul centru multifuncțional din cartierul Ronaț. Contractul de finanțare a fost semnat încă din noiembrie 2019. Proiectul „Regenerare fizică, economică și socială a zonei urbane marginalizate din cartierul Ronaț – Construire centru multifuncțional” presupune un centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți și un centru de zi pentru consilierea și sprijinul părinților, cu servicii de asistență comunitară. Centrul din Ronaț, va fi amenajat pe Calea Bogdăneștilor, va avea un parter, un etaj și o suprafață de peste 750 de metri pătrați. Vor fi amenajate săli pentru seminare, consiliere, tratamente și activități educative, o sală multimedia, o bibliotecă, grupuri sanitare, un cabinet medical și o bucătărie.
Ofertele pot fi depuse până în 7 iulie. Perioada de implementare a proiectului este de 38 de luni de la data semnării contractului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru