Centru multifuncțional pentru copii

Dată

Primăria Timișoara caută un constructor pentru viitorul centru multifuncțional din cartierul Ronaț. Contractul de finanțare a fost semnat încă din noiembrie 2019. Proiectul „Regenerare fizică, economică și socială a zonei urbane marginalizate din cartierul Ronaț – Construire centru multifuncțional” presupune un centru de zi pentru copiii aflați în situație de risc de separare de părinți și un centru de zi pentru consilierea și sprijinul părinților, cu servicii de asistență comunitară. Centrul din Ronaț, va fi amenajat pe Calea Bogdăneștilor, va avea un parter, un etaj și o suprafață de peste 750 de metri pătrați. Vor fi amenajate săli pentru seminare, consiliere, tratamente și activități educative, o sală multimedia, o bibliotecă, grupuri sanitare, un cabinet medical și o bucătărie.
Ofertele pot fi depuse până în 7 iulie. Perioada de implementare a proiectului este de 38 de luni de la data semnării contractului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru