Centre de înscriere pentru Universitatea de Vest

Dată

Absolvenții de liceu hunedoreni care vor să urmeze cursurile Universității de Vest din Timișoara își pot depune dosarul de înscriere la Deva, la Colegiul Național Decebal. Pentru a veni în sprijinul candidaților, Universitatea de Vest va organiza și în acest an mai multe centre de admitere, atât la sediile UVT, cât și în județele Arad, Alba, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Gorj și Mehedinți. Centrele de admitere vor fi deschise în perioada 14 – 17 iulie, 22 – 23 iulie și 26 – 28, de luni până vineri, între orele 9:00-16:00 și sâmbătă între orele 9:00-14:00.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru