Casa studenților redeschisă

Dată

Casa de Cultură a Studenților din Timișoara își redeschide porțile pentru tinerii și studenții interesați de teatru, fotografie, dans și muzică. Începând cu această săptămână vor fi organizate, gratuit, repetiții pentru viitoarele evenimente. Tinerii și studenții care își doresc să se înscrie o pot face telefonic sau fizic, la Casa Studenților din Timișoara. De asemenea, s-a înființat și un cerc de muzică și multimedia „E-Stage”, în parteneriat cu școala de muzică „Mixdown”.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru