Campusul universitar, gata de deschidere

Dată

Campusul universitar, denumit în proiectul finanțat în majoritate din fonduri europene „Complex Eftimie Murgu din Reșița”, își deschide porțile din anul universitar 2021-2022. Andrade Bichescu, directorul Centrului Universitar al „Babeș-Bolyai” din Reșița a precizat că a fost un proiect cu probleme, dar care în cele din urmă s-a finalizat, de câștigat având doar studenții care vor beneficia de cazare la cele mai înalte standard. Clădirea cu parter, patru etaje și mansardă oferă 360 de locuri de cazare în camere cu două paturi și baie proprie. La capătul fiecărui etaj există câte un oficiu cu dotări necesare pentru păstrarea alimentelor, mașini de spălat și multe altele. În funcție de solicitări, va fi pusă în funcțiune și cantina studențească pentru care prin fonduri europene s-au făcut achiziții de aparatură și mobilier performante
În prezent, Centrul Universitar Babeș Bolyai din Reșița poate oferi servicii de servire a mesei la Campus Cafe, situat în zona sediului central al instituției. În funcție de evoluția crizei sanitare, sunt așteptați să revină la cursuri după începerea anului universitar și studenții din Serbia, Ucraina și Republica Moldova.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri