Campusul universitar, gata de deschidere

Dată

Campusul universitar, denumit în proiectul finanțat în majoritate din fonduri europene „Complex Eftimie Murgu din Reșița”, își deschide porțile din anul universitar 2021-2022. Andrade Bichescu, directorul Centrului Universitar al „Babeș-Bolyai” din Reșița a precizat că a fost un proiect cu probleme, dar care în cele din urmă s-a finalizat, de câștigat având doar studenții care vor beneficia de cazare la cele mai înalte standard. Clădirea cu parter, patru etaje și mansardă oferă 360 de locuri de cazare în camere cu două paturi și baie proprie. La capătul fiecărui etaj există câte un oficiu cu dotări necesare pentru păstrarea alimentelor, mașini de spălat și multe altele. În funcție de solicitări, va fi pusă în funcțiune și cantina studențească pentru care prin fonduri europene s-au făcut achiziții de aparatură și mobilier performante
În prezent, Centrul Universitar Babeș Bolyai din Reșița poate oferi servicii de servire a mesei la Campus Cafe, situat în zona sediului central al instituției. În funcție de evoluția crizei sanitare, sunt așteptați să revină la cursuri după începerea anului universitar și studenții din Serbia, Ucraina și Republica Moldova.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru