Campusul universitar, gata de deschidere

Dată

Campusul universitar, denumit în proiectul finanțat în majoritate din fonduri europene „Complex Eftimie Murgu din Reșița”, își deschide porțile din anul universitar 2021-2022. Andrade Bichescu, directorul Centrului Universitar al „Babeș-Bolyai” din Reșița a precizat că a fost un proiect cu probleme, dar care în cele din urmă s-a finalizat, de câștigat având doar studenții care vor beneficia de cazare la cele mai înalte standard. Clădirea cu parter, patru etaje și mansardă oferă 360 de locuri de cazare în camere cu două paturi și baie proprie. La capătul fiecărui etaj există câte un oficiu cu dotări necesare pentru păstrarea alimentelor, mașini de spălat și multe altele. În funcție de solicitări, va fi pusă în funcțiune și cantina studențească pentru care prin fonduri europene s-au făcut achiziții de aparatură și mobilier performante
În prezent, Centrul Universitar Babeș Bolyai din Reșița poate oferi servicii de servire a mesei la Campus Cafe, situat în zona sediului central al instituției. În funcție de evoluția crizei sanitare, sunt așteptați să revină la cursuri după începerea anului universitar și studenții din Serbia, Ucraina și Republica Moldova.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru