Bienala la a patra ediție – Știrile Qub

Dată

Bienala Art Encounters se va desfășura pentru a treia oară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, între 1 octombrie și 14 noiembrie, la Timișoara. Patronajul Președintelui dovedește că Bienala a devenit un eveniment-reper pentru Timișoara și un punct de întâlnire important pentru actorii culturali locali, naționali și internaționali, a declarat Ovidiu Șandor, Președintele Fundației Art Encounters. Ediția din acest an va avea în prim-plan două proiecte curatoriale ce vor urmări două direcții majore: relația individului cu el însuși și modul în care acesta se raportează la mediul înconjurător. Alături de expoziții, evenimentul va cuprinde un program de screening-uri, artă în spațiul public și performance-uri curatoriate de către Mihnea Mircan și Kasia Redzisz, precum și o expoziție organizată de Fundația Interart TRIADE la Muzeul Național de Artă Timișoara. O componentă importantă a evenimentului este susținerea noilor generații de curatori, misiune care se va realiza prin intermediul Școlii Curatoriale de Toamnă, organizată în parteneriat cu Centrul Cultural Clujean.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru