Bienala la a patra ediție – Știrile Qub

Dată

Bienala Art Encounters se va desfășura pentru a treia oară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, între 1 octombrie și 14 noiembrie, la Timișoara. Patronajul Președintelui dovedește că Bienala a devenit un eveniment-reper pentru Timișoara și un punct de întâlnire important pentru actorii culturali locali, naționali și internaționali, a declarat Ovidiu Șandor, Președintele Fundației Art Encounters. Ediția din acest an va avea în prim-plan două proiecte curatoriale ce vor urmări două direcții majore: relația individului cu el însuși și modul în care acesta se raportează la mediul înconjurător. Alături de expoziții, evenimentul va cuprinde un program de screening-uri, artă în spațiul public și performance-uri curatoriate de către Mihnea Mircan și Kasia Redzisz, precum și o expoziție organizată de Fundația Interart TRIADE la Muzeul Național de Artă Timișoara. O componentă importantă a evenimentului este susținerea noilor generații de curatori, misiune care se va realiza prin intermediul Școlii Curatoriale de Toamnă, organizată în parteneriat cu Centrul Cultural Clujean.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru