Bacalaureatul se încheie cu proba la Limba și literatura maternă

Dată

Elevii din rândul minorităților naționale susțin astăzi, 1 iulie ultima probă scrisă la Limba și literatura maternă la emanenul de Bacalaureat. Primele rezultate se vor afișa în 5 iulie la centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro până în ora 12:00. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-18:00, inclusiv prin mijloace electronice. În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată în urma contestației poate modifica nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţi sau reprezentanţi legali.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru