Bacalaureatul continuă cu proba obligatorie a profilului

Dată

Examenul de Bacalaureat continuă astăzi, 29 iunie cu proba obligatorie a profilului, istorie sau matematică. Miercuri, 30 iunie va avea loc proba la alegere a profilului şi a specializării. Ultima probă scrisă, la Limba şi literatura maternă, pentru elevii din rândul minorităţilor naţionale, este programată joi, 1 iulie. Primele rezultate ale probelor scrise se vor afişa în 5 iulie, până la ora 12:00 și tot în aceeași zi, până la ora 18:00 se vor putea depune contestaţiile, inclusive prin mijloace electronice. În 9 iulie vor fi afișate rezultatele finale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru