Bacalaureatul continuă cu proba obligatorie a profilului

Dată

Examenul de Bacalaureat continuă astăzi, 29 iunie cu proba obligatorie a profilului, istorie sau matematică. Miercuri, 30 iunie va avea loc proba la alegere a profilului şi a specializării. Ultima probă scrisă, la Limba şi literatura maternă, pentru elevii din rândul minorităţilor naţionale, este programată joi, 1 iulie. Primele rezultate ale probelor scrise se vor afişa în 5 iulie, până la ora 12:00 și tot în aceeași zi, până la ora 18:00 se vor putea depune contestaţiile, inclusive prin mijloace electronice. În 9 iulie vor fi afișate rezultatele finale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Primele rezultate ale concursului de titularizare

Primele rezultate ale concursului de titularizare în învăţământul preuniversitar se afişează astăzi, 27 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare

Sănătate & Sport

Masca de protecție rămâne obligatorie

Purtarea măştii de protecţie va rămâne obligatorie în spaţiile închise şi după 1 august, dată de la care ar urma ca România să treacă la o nouă etapă de relaxare a restricţiilor.

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Cetățenia română obținută prin mijloace electronice, Cât au lucrat românii în pandemie, Cardul de sănătate european, pentru călătorii, Un nou val de caniculă va cuprinde România.

MozaiQub

Povești din spatele orașelor – MozaiQub

După călătoria sa în Novi Sad și Rijeka, expoziția „Stories Behind Cities” își încheie drumul luna aceasta în al treilea oraș Capitală Europeană a Culturii – Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru