Au fost afișate rezultatele la Bacalaureat

Dată

Au fost afișate rezultatele la Bacalaureat astăzi, 5 iunie 2021 în format anonimizat. Elevii de clasa a XII-a îți pot verifica rezultatele pe platforma de învățământ edu.ro. Începând cuora 12:00 și până la ora 18:00, candidații nemulțumiți de note pot depune contestații inclusiv prin mijloace electronice. Acestea pot fi depuse personal la unitatea unde a fost susținut examenul, fie se transmite prin email, la adresa special pusă la dispoziție în acest scop, în același interval de timp. În perioada 6-9 iulie sunt rezolvate contestațiile, iar rezultatele finale la Bacalaureat 2021 vor fi afișate pe data de 9 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru