Atelier pentru elevii de gimnaziu

Dată

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” le propune elevilor de gimnaziu atelierul Makerspace, în cadrul proiectului „Fun in Summer”, care se va desfășura online. Până în 24 august, în fiecare zi de marți, bibliotecara Carmen Tică va stimula și cultiva disponibilitatea copiilor, pentru creație și inovație. Makerspace reunește activități practice creative, în care elevii învață, prin descoperire, că inovația este un proces dinamic, ce poate fi optimizat prin colaborarea și creativitatea tuturor celor implicați.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru