Artiștii din Balcani expun la Muzeul de Artă

Dată

Până în 15 decembrie, Muzeul Național de Artă găzduiește expoziția „Liminal Point”. Evenimentul marchează a doua ediție a Festivalului de Artă Balcanică, desfășurându-se în parteneriat cu Muzeul de Artă Populară si Etnologică din Macedonia și Tracia din Salonic. Scopul acestei expoziții este de a studia și de a expune cum se raportează artiștii din Balcani la evenimente esențiale, prin ritualizare, fenomen care are puternice implicații culturale. Cu această ocazie, numeroase obiecte din colecția de Artă Decorativă a muzeului vor fi scoase din depozit și prezentate publicului, majoritatea dintre ele, în premieră.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru