Artiștii din Balcani expun la Muzeul de Artă

Dată

Până în 15 decembrie, Muzeul Național de Artă găzduiește expoziția „Liminal Point”. Evenimentul marchează a doua ediție a Festivalului de Artă Balcanică, desfășurându-se în parteneriat cu Muzeul de Artă Populară si Etnologică din Macedonia și Tracia din Salonic. Scopul acestei expoziții este de a studia și de a expune cum se raportează artiștii din Balcani la evenimente esențiale, prin ritualizare, fenomen care are puternice implicații culturale. Cu această ocazie, numeroase obiecte din colecția de Artă Decorativă a muzeului vor fi scoase din depozit și prezentate publicului, majoritatea dintre ele, în premieră.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru