Artă și caricatură la Timișoara

Dată

Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice continuă și în acest an cu cea de-a IX-a ediție. Una dintre cele mai mari expoziții de artă vizuală satirică din lume va avea ca lider al artiștilor pe Ștefan Popa Popa’s care va lansa în premieră una dintre colecțiile sale de caricaturi ca NFT. Președintele Salonului Internațional, Antonio Calderon de Jesus, va anunța premianții Ediției 2021 în direct pe pagina de Facebook a artistului român. Evenimentul dedicat caricaturii mondiale, cu peste 855 de lucrări, va fi deschis publicului începând de vineri, 15 octombrie, ora 16:00. Vernisajul poate fi admirat până în 15 noiembrie 2021 atât la Muzeul Național al Banatului din incinta Bastionului Theresia, cât și online.

sursă foto: www.myhotelcardplus.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru