Artă și caricatură la Timișoara

Dată

Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice continuă și în acest an cu cea de-a IX-a ediție. Una dintre cele mai mari expoziții de artă vizuală satirică din lume va avea ca lider al artiștilor pe Ștefan Popa Popa’s care va lansa în premieră una dintre colecțiile sale de caricaturi ca NFT. Președintele Salonului Internațional, Antonio Calderon de Jesus, va anunța premianții Ediției 2021 în direct pe pagina de Facebook a artistului român. Evenimentul dedicat caricaturii mondiale, cu peste 855 de lucrări, va fi deschis publicului începând de vineri, 15 octombrie, ora 16:00. Vernisajul poate fi admirat până în 15 noiembrie 2021 atât la Muzeul Național al Banatului din incinta Bastionului Theresia, cât și online.

sursă foto: www.myhotelcardplus.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru