Artă și caricatură la Timișoara

Dată

Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice continuă și în acest an cu cea de-a IX-a ediție. Una dintre cele mai mari expoziții de artă vizuală satirică din lume va avea ca lider al artiștilor pe Ștefan Popa Popa’s care va lansa în premieră una dintre colecțiile sale de caricaturi ca NFT. Președintele Salonului Internațional, Antonio Calderon de Jesus, va anunța premianții Ediției 2021 în direct pe pagina de Facebook a artistului român. Evenimentul dedicat caricaturii mondiale, cu peste 855 de lucrări, va fi deschis publicului începând de vineri, 15 octombrie, ora 16:00. Vernisajul poate fi admirat până în 15 noiembrie 2021 atât la Muzeul Național al Banatului din incinta Bastionului Theresia, cât și online.

sursă foto: www.myhotelcardplus.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru