Arta digitală în România

Dată

România intră tot mai mult pe piaţa artei digitale. Artişti locali, dar şi asociaţii internaţionale îşi tranzacţionează produsele în spaţiul virtual. Vorbim despre NFT, adică artă care nu se poate copia, nu se poate atinge şi se vinde numai online. Proprietarul este deţinătorul unui cod care atestă existenţa conținutul digital şi nu a unui obiect în sine. Vorbim însă nu doar de animaţii grafice, ci despre orice material multimedia. De la fotografii şi muzica până la clipuri video. Dacă ești un artist digital şi dorești să transformi un material într-un NFT, singura modalitate prin care ai putea să o vinzi ar fi printr-o platformă special dedicată vânzării de artă digitală, iar plata s-ar putea face numai cu cryptomonede. Cei care doresc să cumpere sau să vândă lucrări de artă digitală trebuie să ştie că au nevoie de un portofel digital cu cryptomonede şi să fie atenţi la platformele de vânzare, care percep taxe de până la 15% din valoarea NFT-ului pentru o singură tranzacţionare.

sursă foto: www.playtech.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru