Ajutor pentru elevi

Dată

Peste 13.000 elevi din Timișoara primesc burse și în acest an, acordate de primărie. Banii sunt suficienți pentru acordarea integrală a burselor. Dacă anii trecuți, suma era insuficientă, în acest an, vor primi burse toți elevii care au acest drept. Există patru tipuri de burse: de performanță, de merit, studiu și sociale. Sunt câte 100 lei pe lună pentru cele de performanță, merit și studiu, iar 140 de lei pe lună pentru bursele sociale. Primele trei sunt acordate pe perioada anului școlar, iar cele sociale pe tot parcursul anului și se acordă tuturor elevilor care îndeplinesc condițiile prevăzute de lege. Mai mult, familiie şi persoanele singure, din municipiul Deva, care au în întreţinere şi îngrijire copii cu vârsta de până la 18 ani pot beneficia de alocaţie pentru susţinerea familiei, dacă au venituri nete lunare mai mici de 530 de lei pe membru de familie. Alocaţia pentru susţinerea familiei are ca scop completarea veniturilor familiei pentru asigurarea unor condiţii mai bune de creştere şi educare a copiilor şi este condiţionată de prezenţa la cursuri a copiilor. Suspendarea alocaţiei intervine dacă elevul are mai mult de 20 de absenţe nemotivate într-un semestru. Actele necesare se pot găsi pe site-ul www.primariadeva.ro. Mai multe informații se pot obține la numerele (afișate pe ecran) de telefon 0799.992.311 sau 0755.878.814.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru