Admiterea de toamnă la Universitatea de Ştiinţe Agricole

Dată

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara a început înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii.
Oferta educaţională constă în studii de licenţă cu o durată de trei, patru sau şase ani, studii de master de doi ani, respectiv studii doctorale de trei sau patru ani.
Cei interesaţi pot alege dintre programele oferite de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Bioingineria Resurselor Animaliere, Facultatea de Horticultură și Silvicultură, Facultatea de Inginerie Alimentară, respectiv Facultatea de Management și Turism Rural.
Mai multe detalii privind calendarul desfăşurării admiterii, locurile disponibile şi posibilitatea de înscriere, se pot găsi pe site-ul web www.admitere2021.ro.

sursă foto: wall-street.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Actualitate

Greva în educație, continuă – MozaiQub

Este a patra zi de grevă în educație, profesorii ies în continuare în stradă.
S-au încheiat negocierile guvernanţilor cu profesorii.

Actualitate

Ce este medicina internă și când apelăm la medicul internist? – Rețeta Compensată

Medicina internă este specialitatea medicală care privește organismul ca pe un tot unitar și care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul nechirurgical al majorității bolilor de care suferă adulții -plămâni, inimă, stomac, ficat, intestin, sistem urogenital şi multe altele

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru