Admiterea de toamnă la Universitatea de Ştiinţe Agricole

Dată

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara a început înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii.
Oferta educaţională constă în studii de licenţă cu o durată de trei, patru sau şase ani, studii de master de doi ani, respectiv studii doctorale de trei sau patru ani.
Cei interesaţi pot alege dintre programele oferite de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Bioingineria Resurselor Animaliere, Facultatea de Horticultură și Silvicultură, Facultatea de Inginerie Alimentară, respectiv Facultatea de Management și Turism Rural.
Mai multe detalii privind calendarul desfăşurării admiterii, locurile disponibile şi posibilitatea de înscriere, se pot găsi pe site-ul web www.admitere2021.ro.

sursă foto: wall-street.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru