Admiterea de toamnă la Universitatea de Ştiinţe Agricole

Dată

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara a început înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii.
Oferta educaţională constă în studii de licenţă cu o durată de trei, patru sau şase ani, studii de master de doi ani, respectiv studii doctorale de trei sau patru ani.
Cei interesaţi pot alege dintre programele oferite de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Bioingineria Resurselor Animaliere, Facultatea de Horticultură și Silvicultură, Facultatea de Inginerie Alimentară, respectiv Facultatea de Management și Turism Rural.
Mai multe detalii privind calendarul desfăşurării admiterii, locurile disponibile şi posibilitatea de înscriere, se pot găsi pe site-ul web www.admitere2021.ro.

sursă foto: wall-street.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru