Admiterea de toamnă la Universitatea de Ştiinţe Agricole

Dată

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicina Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara a început înscrierile pentru sesiunea de toamnă a admiterii.
Oferta educaţională constă în studii de licenţă cu o durată de trei, patru sau şase ani, studii de master de doi ani, respectiv studii doctorale de trei sau patru ani.
Cei interesaţi pot alege dintre programele oferite de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Bioingineria Resurselor Animaliere, Facultatea de Horticultură și Silvicultură, Facultatea de Inginerie Alimentară, respectiv Facultatea de Management și Turism Rural.
Mai multe detalii privind calendarul desfăşurării admiterii, locurile disponibile şi posibilitatea de înscriere, se pot găsi pe site-ul web www.admitere2021.ro.

sursă foto: wall-street.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Economie & Finanțe & Piața muncii

Bursele școlare majorate din semestrul al doilea

Busele școlare vor fi majorate din semestrul al doilea, conform unui proiect de lege propus de Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Tot mai puțini angajați după pandemie

Aproape jumătate dintre județele din România au mai puțini salariați în 2021 față de perioada de dinainte de pandemie.

Cultură & Culte & Educație

Încă o săptămână de școală, deși rata de infectare a trecut de 7

Astăzi, în Timișoara, rata de infectare este de 7,15 cazuri la mia de locuitori. Cu toate acestea, toți elevii merg fizic la cur

Sănătate & Sport

Noi restricții aprobate de CJSU Timiș

Începând de astăzi, 28 septembrie, se aplică noi restricții. Comitetul Județean pentru Situații de urgență a aprobat hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru