40 de proiecte de cultură finanțate

Dată

40 de proiecte culturale din cele 99 depuse vor primi finanțare de la Centrul de Proiecte Primăria Timișoara, în cadrul Apelului 1 de proiecte. Acestea vor ptimi un buget total de 3 milioane de lei, iar domeniile vizate sunt artele vizuale, artele spectacolului, promovarea culturii scrise, artă digitală și noile culturi media, patrimoniu cultural și educație prin cultură. Înscrierile s-au făcut online și au putut primi finanțare nerambursabilă asociațiile, fundațiile, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale sau familiale și societățile comerciale care activează în domeniul cultural și artistic ori instituțiile publice de cultură, cu excepția celor din subordinea primăriei. Printre proiectele finanțate se regăsesc și asociații din alte orașe, precum Arad sau București.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru