3 milioane de lei pentru cultură

Dată

Trei milioane de lei acordă Centrul de Proiecte Timișoara pentru proiectele de evenimente culturale. Din cele 99 de proiecte depuse, doar 37 au primit finanțare în cadrul „Apelului 1 Cultură”, 61 fiind respinse, iar unul retras. Înscrierile s-au făcut online, până în 24 iunie. Contestații privind evaluarea și selecția se pot face la adresa: centruldeproiecte@primariatm.ro până duminică, 18 iulie. Evaluatorii au încheiat și etapa a doua și au ales 37 de evenimente culturale care vor primi bani de la primărie: opt proiecte în domeniul artelor vizuale, nouă în domeniul artele spectacolului, cinci în domeniul cultură scrisă, 12 în domeniul educației și trei în al patrimoniului. Rezultatele finale vor fi publicate în 23 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru