3 milioane de lei pentru cultură

Dată

Trei milioane de lei acordă Centrul de Proiecte Timișoara pentru proiectele de evenimente culturale. Din cele 99 de proiecte depuse, doar 37 au primit finanțare în cadrul „Apelului 1 Cultură”, 61 fiind respinse, iar unul retras. Înscrierile s-au făcut online, până în 24 iunie. Contestații privind evaluarea și selecția se pot face la adresa: centruldeproiecte@primariatm.ro până duminică, 18 iulie. Evaluatorii au încheiat și etapa a doua și au ales 37 de evenimente culturale care vor primi bani de la primărie: opt proiecte în domeniul artelor vizuale, nouă în domeniul artele spectacolului, cinci în domeniul cultură scrisă, 12 în domeniul educației și trei în al patrimoniului. Rezultatele finale vor fi publicate în 23 iulie.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Actualitate

Sărbătoarea Sf. Apostol Andrei- MozaiQub

e urăm pe această cale „La mulți ani” tuturor care poartă numele de Andrei și Andreea!

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru