10.000 de elevi vaccinați

Dată

Peste 10.000 de elevi s-au vaccinat anti-Covid în ultimele 10 zile, a anunțat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. De asemenea, 61% dintre angajații din sistemul de educație sunt vaccinați. 99,7% din cei aproape 3 milioane de elevi și preșcolari au început școala cu prezență fizică luni, 13 septembrie. Ministrul a făcut apel la responsabilitate în ceea ce privește respectarea regulilor de prevenire a răspândirii Sars-Cov-2 și afirmă că afirmă că speră ca procesul de imunizare să continue pe parcursul anului şcolar. Pragul de 15% dintre elevi vaccinați a fost astfel atins.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru