10.000 de elevi vaccinați

Dată

Peste 10.000 de elevi s-au vaccinat anti-Covid în ultimele 10 zile, a anunțat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. De asemenea, 61% dintre angajații din sistemul de educație sunt vaccinați. 99,7% din cei aproape 3 milioane de elevi și preșcolari au început școala cu prezență fizică luni, 13 septembrie. Ministrul a făcut apel la responsabilitate în ceea ce privește respectarea regulilor de prevenire a răspândirii Sars-Cov-2 și afirmă că afirmă că speră ca procesul de imunizare să continue pe parcursul anului şcolar. Pragul de 15% dintre elevi vaccinați a fost astfel atins.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru