10.000 de elevi vaccinați

Dată

Peste 10.000 de elevi s-au vaccinat anti-Covid în ultimele 10 zile, a anunțat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. De asemenea, 61% dintre angajații din sistemul de educație sunt vaccinați. 99,7% din cei aproape 3 milioane de elevi și preșcolari au început școala cu prezență fizică luni, 13 septembrie. Ministrul a făcut apel la responsabilitate în ceea ce privește respectarea regulilor de prevenire a răspândirii Sars-Cov-2 și afirmă că afirmă că speră ca procesul de imunizare să continue pe parcursul anului şcolar. Pragul de 15% dintre elevi vaccinați a fost astfel atins.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru