Weekend la Bookfest – MozaiQub

Dată

Salonul de Carte Bookfest Timișoara a adunat şi duminică, în ultima zi, sute de cumpărători de carte care s-au putut bucura de lansări de volume, şi de oferta bogată pusă la dispoziţie de peste cele 30 de edituri prezente la eveniment. Printre cei prezenţi s-au numărat şi Mircea Dragu, Radu Oltean, Radu Pavel Gheo, Bogdan Creţu, Robert Şerban şi Dan Lungu. De asemenea, au fost prezenţi şi Florin Lobonţ şi Claudiu Mesaroş, din cadrul Universităţii de Vest Timişoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru