Vacanța de toamnă s-a încheiat. Elevii și profesorii s-au întors la școală la școală -VOX

Dată

Vacanța de toamnă de o săptămână care a despărțit primul modul de modulul al doilea al anului școlar 2023-2024 s-a încheiat. Elevii, copiii de grădiniță și profesorii s-au întors la cursuri timp de 7 săptămâni, până va începe următoarea vacanță, cea de Crăciun. În acest timp, elevii trebuie să aibă cel puțin două sau trei note la fiecare disciplină, în funcție de numărul pe săptămână alocat fiecărei materii.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri