Tot mai multe cazuri de varicelă – VoxQub

Dată

Cazurile de varicelă s-au înmulțit semnificativ în ultimele săptămâni în județul Timiș. De mai bine de doi ani niciun caz nu a mai fost înregistrat în județ, în mare parte datorită măsurilor anti-COVID, dar odată cu renunțare la acestea și vărsatul de vânt a reînceput să apară. Conform declaraţiilor venite din partea DSP Timiş, de la începutul anului până în prezent au fost înregistrate 28 de cazuri de varicelă, predominant în rândul copiilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru