Știri Qyb – Festival Concurs

Dată

O nouă ediție a Festivalului Drăgan Muntean este organizată și în acest an de Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara, în perioada 14 – 16 aprilie. La eveniment pot participa interpreți din întreaga țară cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Înscrierea în concurs se va face până în data de 26 martie pe baza fişei de înscriere însoţită de o copie după cartea de identitate. Documentele, împreună cu partiturile, pot fi expediate prin poştă la adresa Centrului de Cultură şi Artă al judeţului municipiului, prin fax la numărul de telefon 0354407407 sau pe adresa de e-mail: concursdraganmuntean@gmail.com. Condițiile de desfășurare vor respecta cu strictețe toate normele legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei, precizează directorul Festivalului, Ciprian Roman, managerul Centrului de Cultură și Artă Hunedoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru