Știri Qyb – Festival Concurs

Dată

O nouă ediție a Festivalului Drăgan Muntean este organizată și în acest an de Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara, în perioada 14 – 16 aprilie. La eveniment pot participa interpreți din întreaga țară cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Înscrierea în concurs se va face până în data de 26 martie pe baza fişei de înscriere însoţită de o copie după cartea de identitate. Documentele, împreună cu partiturile, pot fi expediate prin poştă la adresa Centrului de Cultură şi Artă al judeţului municipiului, prin fax la numărul de telefon 0354407407 sau pe adresa de e-mail: concursdraganmuntean@gmail.com. Condițiile de desfășurare vor respecta cu strictețe toate normele legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei, precizează directorul Festivalului, Ciprian Roman, managerul Centrului de Cultură și Artă Hunedoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru