Știri Qyb – Festival Concurs

Dată

O nouă ediție a Festivalului Drăgan Muntean este organizată și în acest an de Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara, în perioada 14 – 16 aprilie. La eveniment pot participa interpreți din întreaga țară cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Înscrierea în concurs se va face până în data de 26 martie pe baza fişei de înscriere însoţită de o copie după cartea de identitate. Documentele, împreună cu partiturile, pot fi expediate prin poştă la adresa Centrului de Cultură şi Artă al judeţului municipiului, prin fax la numărul de telefon 0354407407 sau pe adresa de e-mail: concursdraganmuntean@gmail.com. Condițiile de desfășurare vor respecta cu strictețe toate normele legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei, precizează directorul Festivalului, Ciprian Roman, managerul Centrului de Cultură și Artă Hunedoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru