Știri Qyb – Festival Concurs

Dată

O nouă ediție a Festivalului Drăgan Muntean este organizată și în acest an de Centrul de Cultură și Artă al Județului Hunedoara, în perioada 14 – 16 aprilie. La eveniment pot participa interpreți din întreaga țară cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani. Înscrierea în concurs se va face până în data de 26 martie pe baza fişei de înscriere însoţită de o copie după cartea de identitate. Documentele, împreună cu partiturile, pot fi expediate prin poştă la adresa Centrului de Cultură şi Artă al judeţului municipiului, prin fax la numărul de telefon 0354407407 sau pe adresa de e-mail: concursdraganmuntean@gmail.com. Condițiile de desfășurare vor respecta cu strictețe toate normele legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei, precizează directorul Festivalului, Ciprian Roman, managerul Centrului de Cultură și Artă Hunedoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru