Știri Qub – Ungaria redeschide magazinele

Dată

Ungaria redeschide de astăzi magazinele și sectoarele de servicii, în urma vaccinării unui sfert din populație cu cel puțin o doză de ser anti-Covid, anunț făcut de premierul Viktor Orban. Acesta a spus că timp de un an oamenii au trăit viața printre restricții și pierderi personale. Chiar dacă magazinele se deschid vor exista în continuare reguli în contextul pandemiei, iar cetățenii sunt rugați să le respecte. Școlile se redeschid în 17 aprilie. De asemenea, hotelurile rămân închise, la fel și restaurantele, care pot funcționa doar în regim takeaway. Țara a vaccinat printre cei mai mulți cetățeni din Uniunea Europeană și a importat cel mai mare număr de doze de vaccin din UE. Campania de vaccinare a avansat în acest ritm deoarece guvernul a apelat și la vaccinul rusesc Sputnik V, dar și la cel chinezesc, Sinopharm.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru