Știri Qub – Ștrand reabilitat

Dată

Ștrandul Neptun din Arad intră într-un amplu proces de reabilitare. Primarul Călin Bibarț a anunțat că tot ceea ce este construit ilegal sau lăsat în paragină din primăvara aceasta se va demola pentru ca zona să intre în atenția investitorilor. Călin Bibarț a precizat că în zona ștrandurilor s-au tot făcut investiții în ultimii ani, așa că nu mai e nevoie decât de mici reparații. O noutate ar fi construirea unui centru spa, în funcție de ce oportunității de finanțare există.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru