Știri Qub – Ștrand reabilitat

Dată

Ștrandul Neptun din Arad intră într-un amplu proces de reabilitare. Primarul Călin Bibarț a anunțat că tot ceea ce este construit ilegal sau lăsat în paragină din primăvara aceasta se va demola pentru ca zona să intre în atenția investitorilor. Călin Bibarț a precizat că în zona ștrandurilor s-au tot făcut investiții în ultimii ani, așa că nu mai e nevoie decât de mici reparații. O noutate ar fi construirea unui centru spa, în funcție de ce oportunității de finanțare există.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru