Știri Qub – Teste antigen gratuite

Dată

Grecia va oferi teste antigen gratuite din luna aprilie. Cetățenii vor fi nevoiți să își prezinte actul de identitate la farmacie pentru a putea ridica un test pe săptămână. Acesta va fi însoțit de o broșură cu instrucțiunile și sfaturile de utilizare. Grecia vrea să depisteze cât mai multe din cazurile de COVID-19 care ar trece nedetectate în contextul în care autoritățile de la Atena și sectorul turistic se pregătesc pentru sezonul estival. Guvernul elen intenționează de asemenea să lanseze o platformă digitală în care persoanele testate pozitiv cu virusul să poată declara rezultatul pentru a fi direcționate înspre un centru medical unde să fie testați din nou. Executivul de la Atena a decis relaxarea unor restrucții săptămâna aceasta pentru a permite redeschiderea economiei chiar dacă sistemul medical din această rămâne extrem de solicitat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Actualitate

1 Decembrie – Ziua Națională a României

Ziua Națională a României este marcată an de an în 1 Decembrie, iar această dată stabilită printr-o lege promulgată în 1990 amintește un moment important din istoria românilor, cel în care Marea Adunare de la Alba-Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România în 1918.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru