Știri Qub – Teste antigen gratuite

Dată

Grecia va oferi teste antigen gratuite din luna aprilie. Cetățenii vor fi nevoiți să își prezinte actul de identitate la farmacie pentru a putea ridica un test pe săptămână. Acesta va fi însoțit de o broșură cu instrucțiunile și sfaturile de utilizare. Grecia vrea să depisteze cât mai multe din cazurile de COVID-19 care ar trece nedetectate în contextul în care autoritățile de la Atena și sectorul turistic se pregătesc pentru sezonul estival. Guvernul elen intenționează de asemenea să lanseze o platformă digitală în care persoanele testate pozitiv cu virusul să poată declara rezultatul pentru a fi direcționate înspre un centru medical unde să fie testați din nou. Executivul de la Atena a decis relaxarea unor restrucții săptămâna aceasta pentru a permite redeschiderea economiei chiar dacă sistemul medical din această rămâne extrem de solicitat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru