Știri Qub – Teste antigen gratuite

Dată

Grecia va oferi teste antigen gratuite din luna aprilie. Cetățenii vor fi nevoiți să își prezinte actul de identitate la farmacie pentru a putea ridica un test pe săptămână. Acesta va fi însoțit de o broșură cu instrucțiunile și sfaturile de utilizare. Grecia vrea să depisteze cât mai multe din cazurile de COVID-19 care ar trece nedetectate în contextul în care autoritățile de la Atena și sectorul turistic se pregătesc pentru sezonul estival. Guvernul elen intenționează de asemenea să lanseze o platformă digitală în care persoanele testate pozitiv cu virusul să poată declara rezultatul pentru a fi direcționate înspre un centru medical unde să fie testați din nou. Executivul de la Atena a decis relaxarea unor restrucții săptămâna aceasta pentru a permite redeschiderea economiei chiar dacă sistemul medical din această rămâne extrem de solicitat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru