Știri Qub – Teste antigen gratuite

Dată

Grecia va oferi teste antigen gratuite din luna aprilie. Cetățenii vor fi nevoiți să își prezinte actul de identitate la farmacie pentru a putea ridica un test pe săptămână. Acesta va fi însoțit de o broșură cu instrucțiunile și sfaturile de utilizare. Grecia vrea să depisteze cât mai multe din cazurile de COVID-19 care ar trece nedetectate în contextul în care autoritățile de la Atena și sectorul turistic se pregătesc pentru sezonul estival. Guvernul elen intenționează de asemenea să lanseze o platformă digitală în care persoanele testate pozitiv cu virusul să poată declara rezultatul pentru a fi direcționate înspre un centru medical unde să fie testați din nou. Executivul de la Atena a decis relaxarea unor restrucții săptămâna aceasta pentru a permite redeschiderea economiei chiar dacă sistemul medical din această rămâne extrem de solicitat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru