Știri Qub – Rute ocolitoare

Dată

Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Moșnița Nouă și Giroc au intrat în carantină de la miezul nopții. Echipajele de Poliție și jandarmi au blocat zona carantinată pentru următoarele două săptămâni. Autoritățile din Timiș au fost suplimentate cu 60 de subofițeri de la Gruparea Mobilă de Jandarmi ”Frații Buzești” din Craiova. Variantele de ocolire a zonelor carantinare sunt DN 6 Remetea Mare – Centura Ocolitoare a municipiului Timişoara – DJ 691 – urcarea pe Autostrada A1; DN 6 Remetea Mare – Centura Ocolitoare a municipiului Timişoara – DN 69 – Drum legătură Calea Aradului – Calea Torontalului – DN 6 Timişoara – Sânnicolau Mare; DN 59 Jebel – DJ 693B Liebling – Stamora Română – DJ 592A Otveşti – Sacoşul Turcesc – DJ 592 Buziaş. Transportul rutier de mărfuri a vehiculelor cu gabaritul de peste 3,5 tone se va face prin municipiul Timişoara în regim de tranzit. Conducătorii auto au obligaţia de a nu opri în zonele carantinate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru