Știri Qub – Rute ocolitoare

Dată

Timișoara, Dumbrăvița, Ghiroda, Moșnița Nouă și Giroc au intrat în carantină de la miezul nopții. Echipajele de Poliție și jandarmi au blocat zona carantinată pentru următoarele două săptămâni. Autoritățile din Timiș au fost suplimentate cu 60 de subofițeri de la Gruparea Mobilă de Jandarmi ”Frații Buzești” din Craiova. Variantele de ocolire a zonelor carantinare sunt DN 6 Remetea Mare – Centura Ocolitoare a municipiului Timişoara – DJ 691 – urcarea pe Autostrada A1; DN 6 Remetea Mare – Centura Ocolitoare a municipiului Timişoara – DN 69 – Drum legătură Calea Aradului – Calea Torontalului – DN 6 Timişoara – Sânnicolau Mare; DN 59 Jebel – DJ 693B Liebling – Stamora Română – DJ 592A Otveşti – Sacoşul Turcesc – DJ 592 Buziaş. Transportul rutier de mărfuri a vehiculelor cu gabaritul de peste 3,5 tone se va face prin municipiul Timişoara în regim de tranzit. Conducătorii auto au obligaţia de a nu opri în zonele carantinate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru