Știri Qub – Riscurile apărute odată cu tulpina braziliană

Dată

Sistemul de sănătate ar putea să cedeze, după apariția tulpinii braziliene în România, a declarat medicul Virgil Musta. Coordonatorul Secției COVID de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara atrage atenția că, la un moment dat, vaccinurile folosite acum să nu mai fie eficiente pentru noile tulpini. Este o tulpină care se pare că este mai patogenă, ceea ce face ca formele de boală să fie mai severe. Asociat cu numărul mare de cazuri și din cauza tulpinii britanice, există riscul ca sistemul nostru de sănătate să fie pus sub o asemenea presiune încât să nu mai facă față, atrage atenția medicul. Coordonatorul secției COVID atrage atenția că este esențial să respectăm cu strictețe măsurile de prevenție pe care le cunoaștem deja.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru