Știri Qub – Primarii acuză Guvernul

Dată

Asociația Municipiilor din România solicită Ministerului Educației Naționale și Ministerului Finanțelor Publice să respecte legislația privind asigurarea finanțării transportului elevilor în interiorul orașelor de la bugetul de stat. Conform unui proiect de ordonanță de urgență, se intenționează modificarea Legii educației naționale pentru a nu se mai asigura finanțarea transportului elevilor în interiorul orașelor din bugetul de stat. Primarii de municipii susțin că modificarea legislației, după adoptarea bugetului va duce la dezechilibre bugetare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru