Știri Qub – Peste 60.000 de aplicări

Dată

Peste 60.000 de aplicări pentru locuri de muncă au fost înregistrate în județul Timiș, în luna februarie a acestui an. Timișul este al doilea județ cu cei mai mulți oameni care își caută un serviciu, topul fiind condus de București-Ilfov. Tinerii cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani au căutat mai mult decât persoanele peste 35 de ani locuri de muncă, iar în top sunt femeile, care au depus peste jumătate din cererile de angajare. Angajatorii continuă să caute personal în regim de telemuncă, în luna februarie fiind înregistrate cu peste 20% mai multe anunțuri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru