Știri Qub – Peste 60.000 de aplicări

Dată

Peste 60.000 de aplicări pentru locuri de muncă au fost înregistrate în județul Timiș, în luna februarie a acestui an. Timișul este al doilea județ cu cei mai mulți oameni care își caută un serviciu, topul fiind condus de București-Ilfov. Tinerii cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani au căutat mai mult decât persoanele peste 35 de ani locuri de muncă, iar în top sunt femeile, care au depus peste jumătate din cererile de angajare. Angajatorii continuă să caute personal în regim de telemuncă, în luna februarie fiind înregistrate cu peste 20% mai multe anunțuri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru