Știri Qub – Noi proiecte pentru caransebeșeni

Dată

Două proiecte importante pentru caransebeșeni sunt în evaluare în prezent. City managerul Primăriei Caransebeș, Florin Bogdea spune că municipiul ar putea avea piste de biciclete și spații verzi amenajate în viitorul apropiat. Acesta spune că se dorește legarea zonei Teiuș de cartiere până la ieșirea spre Borlova și după până la Poiana Buchin. El mai menționează că dacă proiectul va fi aprobat în oraș, vor fi realizați 15 km pentru pistele de biciclete. De asemenea, un al doilea proiect se referă la spațiile verzi și amenajarea a aproximativ 6 parcuri din oraș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru