Știri Qub – Noi proiecte pentru caransebeșeni

Dată

Două proiecte importante pentru caransebeșeni sunt în evaluare în prezent. City managerul Primăriei Caransebeș, Florin Bogdea spune că municipiul ar putea avea piste de biciclete și spații verzi amenajate în viitorul apropiat. Acesta spune că se dorește legarea zonei Teiuș de cartiere până la ieșirea spre Borlova și după până la Poiana Buchin. El mai menționează că dacă proiectul va fi aprobat în oraș, vor fi realizați 15 km pentru pistele de biciclete. De asemenea, un al doilea proiect se referă la spațiile verzi și amenajarea a aproximativ 6 parcuri din oraș.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri