Știri Qub – Noi proiecte pentru caransebeșeni

Dată

Două proiecte importante pentru caransebeșeni sunt în evaluare în prezent. City managerul Primăriei Caransebeș, Florin Bogdea spune că municipiul ar putea avea piste de biciclete și spații verzi amenajate în viitorul apropiat. Acesta spune că se dorește legarea zonei Teiuș de cartiere până la ieșirea spre Borlova și după până la Poiana Buchin. El mai menționează că dacă proiectul va fi aprobat în oraș, vor fi realizați 15 km pentru pistele de biciclete. De asemenea, un al doilea proiect se referă la spațiile verzi și amenajarea a aproximativ 6 parcuri din oraș.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Externe

Noi condiții de călătorie în Germania

Autorităţile germane au revizuit condiţiile de intrare în Germania.

Actualitate

Jurnalul Qub – 30 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Fără restricții în Bulgaria, Prețurile terenurilor continuă să crească, Tulpina Delta, în Timiș, Părinții sociali, la mare căutare, Lista statelor cu risc epidemiologic, actualizată.

MozaiQub

Dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara – MozaiQub

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, al treilea aeroport din România raportat la numărul de pasageri, poartă numele inventatorului român, născut în Timiș din anul 2003.

QubArena

Fotografia și natura umană – QubArena

Arta și natura umană stau la baza expoziției „Stereotip”, concepută de artiștii vizuali Oscar Iustin și Alice Miracole, găzduită de Centrul Multifuncțional Bastion din Timişoara, de joi, 5 august , de la ora 18:30, până în data de 19 august.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru