Știri Qub – Marșul pentru viață

Dată

Și în acest an, Asociația Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte se va implica în organizarea locală a Marșului pentru viață, chiar și în format online. Evenimentul cu tema „Uniți pentru viață” va avea loc sâmbătă, 21 martie. Uniți pentru viață reprezintă o chemare adresată românilor din țară și din diaspora. Fiecare poate face ceva, iar cea mai înaltă chemare pe care o are asociația este să sprijine viața, să ajute femeile în criză de sarcină să se elibereze de frici să se poată bucura în mod deplin de venirea pe lume a copiilor. La fel ca în anul precedent, și în Eparhia Caransebeșului, la acest eveniment se vor desfășura mai multe tipuri de activități, cum sunt concursurile, mărturiile, atelierele și conferințele cu tematică pentru viață, dedicate atât membrilor asociației, centrelor de tineret din județ, precum și publicului larg. Toate activitățile organizate cu prilejul Marșului pentru viață, în Episcopia Caransebeșului, vor fi comunicate și desfășurate pe pagina de facebook a organizației de tineret, ATOR Banatul de Munte. În județul Caraș-Severin, în scopul informării cât mai corecte și asumate a tinerilor, de-a lungul anilor a luat naștere o vastă activitate dedicată educației pentru viață, din care face parte și organizarea Marșului pentru viață, acesta reprezentând evenimentul cel mai mare și mai vizibil de manifestare a încurajării și sprijinirii vieții, la care toți susținătorii din Banatul de Munte au șansa de a se alătura și a-și exprima sprijinul.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru