Știri Qub – Lugojenii sunt avertizați

Dată

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu, transmite o avertizare lugojenilor, în legătură cu apa potabilă care ajunge la robinete.Edilul spune că apa nu este bună de băut sau pentru gătit. Cea mai bună apă pentru consum este cea de la fântânile de cartier, acolo unde analizele se fac regulat. Cele mai mari sume din bugetul local, pentru anul 2021, sunt legate de finalizarea lucrărilor pentru noua rețea de apă potabilă. Proiectul de buget va ajunge în Consiliul local, în această lună.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru