Știri Qub – Lugojenii sunt avertizați

Dată

Primarul Lugojului, Claudiu Buciu, transmite o avertizare lugojenilor, în legătură cu apa potabilă care ajunge la robinete.Edilul spune că apa nu este bună de băut sau pentru gătit. Cea mai bună apă pentru consum este cea de la fântânile de cartier, acolo unde analizele se fac regulat. Cele mai mari sume din bugetul local, pentru anul 2021, sunt legate de finalizarea lucrărilor pentru noua rețea de apă potabilă. Proiectul de buget va ajunge în Consiliul local, în această lună.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru