Știri Qub – Locuri de muncă în străinătate

Dată

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraș-Severin anunță persoanele interesate care doresc să lucreze în străinătate că, prin intermediul Rețelei EURES România, sunt oferite în Spania un număr de 900 de locuri de muncă în agricultură, la recoltarea fructelor. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 15 aprilie. Persoanele selectate vor fi contactate de angajator. Conform reprezentanților AJOFM, muncitorii vor lucra 6 ore și 30 minute pe zi, cu pauză de masă de o jumătate de oră. Sunt solicitate persoane cu experiență în agricultură. Nu se solicită cunoașterea vreunei limbi străine, iar salariul oferit este de 45 de euro pe zi, din care se scad asigurări de sănătate și TVA. Călătoria dus-întors și cazarea sunt gratuite, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Angajarea se face cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă de 15 zile. Persoanele cu domiciliul în județul Caras-Severin, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente: consimțământ tip, copie după actul de identitate, declarația pe propria răspundere cu privire la starea de sănătate a solicitantului, CV și numărul de securitate socială din Spania, acolo unde este cazul. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0255212160.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru