Știri Qub – Leul, tot mai slab

Dată

Leul primește o lovitură puternică și se depreciază cu mai mulți bani atât față de euro, cât și de dolar. Este pentru prima dată când cursul oficial este stabilit la peste 4 lei și 9 bani pentru un euro. Reprezentanții Băncii Naționale a României spun că este o tendință regională, dar nu exclud ca și tensiunile sociale să fi contribuit la slăbirea monedei naționale. Și mai mare a fost deprecierea față de dolarul american. Potrivit oficialilor BNR, investitorii străini au preferat să vândă lei și să cumpere dolari sau alte monede puternice. Scăderea leului se reflectă, ulterior, în prețul plătit de români pentru diverse mărfuri și servicii. Majoritatea analiștilor financiari estimează că leul va continua să scadă și va ajunge la 4 lei și 97 de bani peste un an.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru