Știri Qub – Leul, tot mai slab

Dată

Leul primește o lovitură puternică și se depreciază cu mai mulți bani atât față de euro, cât și de dolar. Este pentru prima dată când cursul oficial este stabilit la peste 4 lei și 9 bani pentru un euro. Reprezentanții Băncii Naționale a României spun că este o tendință regională, dar nu exclud ca și tensiunile sociale să fi contribuit la slăbirea monedei naționale. Și mai mare a fost deprecierea față de dolarul american. Potrivit oficialilor BNR, investitorii străini au preferat să vândă lei și să cumpere dolari sau alte monede puternice. Scăderea leului se reflectă, ulterior, în prețul plătit de români pentru diverse mărfuri și servicii. Majoritatea analiștilor financiari estimează că leul va continua să scadă și va ajunge la 4 lei și 97 de bani peste un an.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru