Știri Qub – Și copiii se vaccinează

Dată

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, se așteaptă ca în următoarele două luni să fie acordată autorizația pentru vaccinarea anti-COVID la copiii cu vârsta de vârstă 12-15 ani. Afirmația lui vine după ce compania Pfizer a anunțat că testele arată o eficiență a vaccinului de 100% în cazul copiilor. Valeriu Gheorghiță a explicat că doza în cazul copiilor va fi aceeași ca și la adulți și că efectele adverse observate nu au fost altele decât cele deja anunțate de producător. În 80% din cazuri, a fost vorba despre reacții locale, la locul vaccinării. De asemenea, a început un studiu și pentru grupa de vârstă 6 luni – 11 ani.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru