Știri Qub – Hrană îndoielnică la spital

Dată

Pâine, ceai și un pic de unt ori o felie de salam sau parizer la micul dejun, o ciorbă din legume deshidratate cu aromă de carne de pui, orez, varză ori cartofi și o fărâmă din același pui la prânz, iar seara nelipsitele paste cu aromă de brânză, o mămăligă cu miros de brânză, ori cine știe ce alte invenții ale bucătarilor, este meniul zilnic de la Spitalul Județean de Urgență Reșița. Este și sesizarea doctorului Romeo Dumitrescu, care de gardă fiind, a comandat o porție de mâncare, pe care a achitat-o cu 10 lei, din buzunarul propriu și pe care a aruncat-o. De ce? Din cauza gustului, a cantității și calității îndoielnice. Managerul spitalului, Alina Stancovici, spune că serviciile de hrană sunt în girja firmei care asigură alimentația pentru pacienți și spălarea lenjeriilor la jumătate din spitalele din România. Ceea ce nu știu mulți dintre reșițeni, ori dintre pacienți este faptul că această firmă „deține“ 35% dintre datoriile spitalului. Managerul unui spital, e nevoit azi sa facă slalom între legalitate și umanitate. Se mai întâmplă ca hrana să nu fie tocmai pe gustul fiecăruia, dar ce poate să facă ea, mai spune managerul.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Pentru un județ curat, colectează separat! ADID Timiș

Pentru un județ curat, colectează separat! ADID Timiș
Emisiuni

Noul stadion al Timișoarei prinde contur – MozaiQub

Proiectul noului stadion al Timișoarei parcurge acum o nouă etapă în vederea ridicării arenei. Compania Națională de Investiții a lansat și licitația pentru construire, a ...
Emisiuni

Noua maternitate Bega va deveni în scurt timp funcțională – MozaiQub

A mai rămas puțin timp până când Maternitatea Bega va deveni funcțională. Singura maternitate construită de la zero în ultimii 50 de ani.
Emisiuni

ARTfel de Jurnal – Călătoriile în România ale lui Lee Miller

În această ediție a emisiunii ARTfel de Jurnal, Veronica Kirchner ne prezintă istoria călătoriilor celebrei fotografe Lee Miller în România.

Alte
știri