Știri Qub – Deva fără căldură

Dată

Este a șasea zi de când aproape 4.000 de apartamente, instituţii publice, şcoli şi licee din municipiul Deva rămân, în continuare, fără căldură şi apă caldă în absenţa cărbunelui necesar pentru funcţionarea Termocentralei Mintia. Administratorul Complexului Energetic Hunedoara, Cristian Roşu spune că vor porni Termocentrala Mintia atunci când vor avea asigurat cărbunele necesar. Conducerea CEH a decis să pornească, pentru trei zile, termocentrala de la Paroşeni, considerată a fi mai rentabilă din punct de vedere economic decât cea de la Mintia. Pe de altă parte, preşedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara, Cristian Iştoc, a declarat că Termocentrala Mintia este mai rentabilă decât Termocentrala Paroşeni, din punct de vedere al veniturilor realizate din aceeaşi cantitate de cărbune. Potrivit acestuia, termocentrala are nevoie de aproximativ 1.800 de tone de cărbune pe zi pentru a putea funcţiona cu un cazan al unui grup energetic. Reamintim că termocentrala Mintia a fost oprită vineri, 5 martie, din cauză că nu mai avea cărbune.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru