Știri Qub – Corp nou la Școala Generală 13

Dată

Proiectul de modernizare a Şcolii Generale nr. 13 din Timișoara poate începe, după ce consilierii locali au aprobat lucrările. Finanțarea este asigurată în cea mai mare parte din fonduri europene. Proiectul iniţial al şcolii prevedea şi realizarea unei săli de sport care, însă, nu a mai fost construită. Administraţia şcolii întâmpină dificultăţi în desfăşurarea procesului de învăţământ, atât din cauza numărului insuficient de săli de clasă, cât şi din lipsa unei săli de sport. Pentru desfășurarea procesului de învăţământ într-un singur schimb s-a optat pentru construirea unui nou corp de clădire cu un etaj. Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea nivelului educațional prin creșterea accesului și participării la educație și reducerea abandonului școlar. Pe termen lung, efectele proiectului sunt îmbunătăţirea condiţiilor de desfășurare a activităților educaționale, extinderea capacităţii şcolilor, promovarea sportului prin realizarea sălii de gimnastică, dar și creşterea nivelului de educaţie al locuitorilor, în special a celor din Zona Urbană Marginalizată Freidorf.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri