Știri Qub – Centru de proiecte

Dată

Toate proiectele culturale realizate în Timișoara vor fi finanțate printr-un centru creat special în acest sens. Centrul a fost înființat la inițiativa fostului primar al Timișoarei. Actualul primar, Dominic Fritz a considerat ideea ca fiind una bună și a propus un proiect prin care acesta să devină acum funcțional.Consiliul Local Timișoara a aprobat propunerea prin care persoanele doritoare să lucreze în cadrul centrului să poată fi angajate. Potrivit primarului Dominic Fritz, prin noul centru, care va avea șapte angajați, dintre care un director și un contabil-șef, se dorește ca în viitor să fie finanțate și proiectele pentru tineret sau educație.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 30 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Fără restricții în Bulgaria, Prețurile terenurilor continuă să crească, Tulpina Delta, în Timiș, Părinții sociali, la mare căutare, Lista statelor cu risc epidemiologic, actualizată.

MozaiQub

Dezvoltarea Aeroportului Internațional Timișoara – MozaiQub

Aeroportul Internațional „Traian Vuia” Timișoara, al treilea aeroport din România raportat la numărul de pasageri, poartă numele inventatorului român, născut în Timiș din anul 2003.

QubArena

Fotografia și natura umană – QubArena

Arta și natura umană stau la baza expoziției „Stereotip”, concepută de artiștii vizuali Oscar Iustin și Alice Miracole, găzduită de Centrul Multifuncțional Bastion din Timişoara, de joi, 5 august , de la ora 18:30, până în data de 19 august.

Știință & Tehnologie

Buletinele electronice apar din august

Cartea electronică de identitate va fi emisă din data de 2 august, conform obligațiilor europene, dar într-un număr limitat, în cadrul unui proiect pilot de 6 luni.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru